söndag 10 april 2016

Mami 60 år middag Grisslinge

Bonnie med sin mostis

När vi väntade i baren för att överraska födelsedagsbarnet

Det har varit dåligt med uppdateringar på bloggen nu i veckan som gick. Jag ber om ursäkt för det! Anledningen är att det varit fullproppat med grejer.


I onsdags fyllde bland annat min mamma 60 år! Firade med överraskningsmiddag på Krogen Grisslinge. Hon blev jätteglad över middagen och även presenten som hon fick av familjen: en semestervistelse i en stuga i Roslagen med hela familjen i sommar.


Krogen ligger precis i början av Värmdö vilket gör den ganska lätttillgänglig från stan infrastrukturmässigt. Den har utsikt över vattnet och stor parkering. De har också, måndag till onsdag, en trerättersmeny för överkomligt pris, men redan klockan 6 var den slut! Lite märkligt kan tyckas och synd för det var nämligen halstrad råbiff. Det vegetariska utbudet var mycket begränsat vill jag tillägga. Endast en grönsakslasagne fanns på menyn.

En sak jag noterade var att på en onsdag så var det väldigt mycket folk på krogen. Den var typ hela tiden halvfull med sittande gäster. Mycket, mycket trevligt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar