lördag 9 september 2017

Hundmassage av Hund i harmoni

Svea var inte så misstänksam som jag trodde.

Idag var en tjej som heter Josefine hemma hos oss. Hon pluggar till diplomerad massör på Axelssons, men inte till människomassör. Hon ska bli hundmassör! Sicken grej. Hade ingen aning om att det fanns.


Det var via en lokal FB-grupp som jag såg att hon sökte hundar att massera för att kunna ta sitt diplom. Hon behöver massera 80 behandlingar på max 30 hundar totalt.


Svea var inte speciellt spänd i musklerna, enligt Josefine.Efter att Svea fått gos och massör i 50 minuter så var det dags för Alice.


Men Alice var, som jag misstänkte, svår. Hon ville bara ligga på rygg och bli kliad på magen - non stop. Ja, som vanligt, alltså.

Av det lilla Josefine lyckades massera på Alice konstaterade hon att Alice var mer spänd än sin mor. Men Svea springer inte och jagar kottar på promenaderna och totalvägrar att busa med andra hundar.

Josefine hade med sig läroboken.

Josefine hade gått djurgymnasium och praktiserat på djurkliniker. När hon fått sitt diplom från Axelssons så kommer hon ta betalt för sina behandlingar. Hennes företag heter Hund i Harmoni (hemsida HÄR). Passa på att maila henne nu på josefine@hundiharmini.nu speciellt om du bor i Enskede då hon bor här och kommer hem till folk (hundarna mer avslappnade då).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar