söndag 6 augusti 2017

Årlig takkoll

En mycket välmående vind.

Jag kände mig bra duktigt som pallrade mig upp på vinden i veckan. Där har jag grejer jag behöver/vill spara, men inte egentligen behöver komma åt typ någonsin. Det handlar om grejer som fysiska produkter jag varit med och tagit fram i arbetet, studentmössa, gamla syprojekt, skolböcker och så vidare. Det är ganska meckigt att klättra upp om ni frågar mig och då anser jag mig ändå vara ganska smidig.

Måste forslats in genom fönstret på gaveln.

På vinden ville jag mest kolla till att allt stod rätt till. Jag sopade också lite döda humlor och hittade ett tomt getingbo (euw!). Jag fick upp lite grejer också.

Och så hittade jag en dörr! Minns ni att jag så sent som i förra inlägget pratadeom hur länge jag letat efter garderobsdörrar på Blocket. Så ba' ligger det en i rätt storlek och hängning där uppe. Wow. Ja, den är inte lika tjusig som de jag köpte, men ändå. Var i huset den suttit kan jag inte räkna ut.Sen var jag lite modig och tittade ut på taket. Jag gick aldrig upp och ut utan stod kvar i luckan då jag är rädd för höjder. Därifrån fick jag en bra överblick över skick och mossa. Senare på dagen klättrade jag upp på stege på sidan av huset för att få en blick in i ena rännan. De behöver rensas!

Trädgården snett uppifrån.

Tror det får bli en behandling med Grönfri eller motsvarande. Hoppas jag orkar med detta innan vintern kommer.

Mitt hjärta Alice och jag senare samma dag - helt slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar