torsdag 4 januari 2018

Testar Pizzeria Milano i Tallkrogen

På väg in till Pizzeria Milano.

Varken jag eller Grannen Thomas äter pizza. Det ska mycket till för att jag ska sätta i mig en sådan och tro mig - det är inte svårt att undvika.

Men så har det öppnat en till, ja alltså en andra, pizzeria i lilla Tallkrogen. Personligen hade det varit roligt med något annat som inte redan fanns, men nu är det så här. Och jag behöver ta mitt ansvar som lokal bloggare så jag föreslog att vi skulle testa på självaste Nyårsdagen - den stora pizzadagen of course!

Vi valde varsin delikatesspizza.

Inredningen är exakt densamma som när Oya Café huserade. Ja, istället för en brödhylla finns där nu en stor pizzaugn, men i övrigt är inget annorlunda.

Pizzorna var GIGANTISKA. Är pizzor så här stora? Vi vet ju inte, men reagerade på att de inte fick plats på tallrikarna ens.

Personalen var många, troligen på grund av stora pizzadagen, och okrystat trevliga.

När vi lämnade stället funderade jag på vad jag tyckte och det visade sig att vi båda tänkte samma sak: Pizzorna smakar, enligt oss ovana pizzaätare, egentligen som vilka pizzor som helst. Däremot gillade vi att en kan slå sig ned och äta där vilket vi inte riktigt känner är fallet med den första pizzerian. Där beställer en, väntar och går sedan iväg med maten.

Hemsida HÄR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar