tisdag 17 maj 2016

Bilder från Rhodos

Bringing the magväska back

Ett högst svårkategoriserat inlägg då detta inte handlar om något av mina huvudämnen, men ut ska det.

Jag har ju varit på Rhodos med Fritidsresor i ett "kärleksexperiment". Rhodos är en grekisk ö och ligger långt söderut i Medelhavet - alltså varmt även så här års. Vi hade väl som mest 27 grader med brisar hela tiden. Kvällarna var dock svala. typ 19 grader på nätterna. När vi kom hem efter dagen så duschade vi för att värma upp oss innan middagen.

Vi hade havsutsikt och swimup-pool till rummet

Vi fick allt - tack för det Fritidsresor. Utöver allt som ingick i all inclusive så lyxade vi med room service-middag och det dyraste vinet, flera behandlingar på spaet, hyrbil, utflykter till Rhodos city och ja, allt du kan tänka dig.

Vissa katter vill bara ha 5-stjärnigt

Hotellet vi bodde på hette Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica. Långt namn. Med taxi tog det typ 30 min från flygplatsen och det ligger på östkusten (alltså ingen solnedgång).

Lounger att hyra, 15 euro/dag

Jag vet inte om detta är generellt för alla greker, men de som jobbade på detta hotell var supertrevliga. Otroligt okrystad och bra service. Däremot, när något är utanför boxen, som typ att få restaurangens kaffe istället för poolbarens till pool-loungen för att den var godare, förvirrar dem helt. Det gällde allt sånt och vi lärde oss att det var bättre att hålla oss till standard.

Låg i solen i 30 min och blev stekt


Poolbaren



Ljusgård inne i huvudbyggnaden

Nordic walk

Gamla staden inne i Rhodos city

På guidad tur i gamla staden

Quiz vid pool-baren varje dag kl. 16

Morgonstund har guld i mun

Lindos

Nya glajer med hallonskalle-färger

Nya glajer igen och klippt hår

Peppad på middag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar