söndag 31 augusti 2014

Den där fina work lamp-kopian


Den fina lampan jag har över köksbordet i vitt har nu kommit i flera, ascoola färger. De är tre och stålet är borstat (inte lackat som den i vitt som jag har). Det är en bronsfärgad, en i silver/metallfärgad och en typ rosé/metallfärgad.

En miss är att de inte hängt upp lämporna med de matchande sladdarna som håller kåpan i matchande färger. Här har man varit slö och bara bytt gallret. De kommer absolut inte till sin fulla rätt, nu ser det mest billigt ut.


Work Lamp, originalet, skrev jag om tidigare här. Den är ju tänkt att man ska kunna lägga på ett sideboard också vilket denna absolut inte är eftersom gallret inte sitter fast i armaturen. Den hänger bara.

(Min lampa i vitt är den som passar bäst hemma i mitt gulliga kök)

Och för den som inte hajat: det är så klart på Clas Ohlson denna fina lampa finns. Minns ej ordinarie pris på de olika delarna, men det är i vanlig ordning Clas-priser vi talar om.

Obs: Lampan är bara i 20W så egentligen alldeles för låg styrka för ett köksbord, så som jag har det hemma. Men för min del blir det lite som att ha några tända ljus. Annars är det nog mer än lampa man har i fönstret eller i ett hörn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar