måndag 19 juni 2017

Fin köksträdgård i GubbängenAtt komma hem från jobbet och byta till hemmakläder är som att bli frisläppt från fängelse, som att få andas igen. Okej, jag vet faktiskt inte hur det känns att bli frisläppt från kåken, men är rätt säker på att jag överdriver något. Ni hajar i alla fall är det är "fett nice". Som att typ gå på semester!

Oftast fascineras jag av att hon är Sveriges vackraste hund.
Ibland fascineras jag av att hon verkligen har chihuahua-korta ben.

Med polarna Caesar och Leo a.k.a. Brum-Brum.

Gubbis där min granne Thomas bor trivs hyresgästerna! Jag har berättat om den fina hönsgården och om det stora växthuset. Folk dekorerar utanför sina portar och nyttjar utemöblerna med grillkvällar.

Av den anledningen gillar jag att promenera där. Det finns själ, liv och personlighet.


På en promenad passerade jag en köksträdgård där en man höll på att sätta upp staket runt. Jag antar att det är för att skydda från rådjuren. Det kryllar av rådjur skogspartiet mellan Gubbis och Tallis.


Jättemysigt och fint. Så skulle jag också gjort om det passat runt mina odlingskragar, men det tycker jag inte att det gör eftersom tjuvar då skulle kunna klättra upp och glo in genom mina fönster.


En sak som är anmärkningsvärd här är att staketet är impregnerat. Impregnering är gift. Giftet rinner ned i jorden, samma jord som du sedan odlar mat i. Du kommer äta giftet.

Jag fick ju tipset om att olja med rå linolja för att skydda obehandlat trä. Tipsar vidare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar