söndag 2 april 2017

Helgen som gick

Kanonväderi Stockholm i helgen!

Jag är slut!! Hela kroppen är trött och jag somnade framför TVn ikväll efter redan klockan 19. Kroppen dunkar av trötthet.

Varför? För att våren är här och jag är igång! Uppvaknad som björnen ur ide. Tillbakaflugen som fåglarna som kommer söderifrån. Wow.

I helgen har jag boxat av så mycket på min att göra-lista och lite till. Helt plötsligt kom jag på mig själv stå och tvätta bilen. Perfekt väder igår när det var mulet och 10 grader. Det gick betydligt smidigare än när jag gör det på sommaren :/
Jag har också hunnit plantera om en massa ledsna krukväxter och plantera ut (störrea) några plantor. Jag har sorterat allt papper som låg som en stor hög över datorn, fakturerat några kunder, bakat en limpa i bakmaskinen, varit på Bauhaus och köpt virke att bygga odlingskragar och så har jag byggt kragarna! Jag har dragit i extra skruvar i staketet jag byggde förra sommaren, tvättat en tvätt och hängt undan vinterjackan för säsongen. Och så har jag varit på brunch och socialiserat. Puh. Det är såhär jag brukar må i kroppen hela sommrarna med en låg men konstant, jämn träningsvärk. Love it.

Imorrn berättar jag om odlingskragarna :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar