lördag 4 maj 2019

Favoritkopparna I heart Tallis

Cups that I sell in my home district in Stockholm!

Stockholm bjuder på ett kallt maj :/ Jag hade satt igång ett projekt i trädgården med att sätta upp en ny grind in till grannen, men så blev det typ mars igen. En vill ju inte behöva frysa i onödan när det gått en hel vinter av kyla. Idag är det bara fem grader och växlande molnighet.

Däremot har jag såklart tusen andra inomhusvänliga projekt på G. Jag har satt ihop nästa nummer av Tallkrogsbladet som just nu är på slutkorr innan det går till tryck. Krönikan skrev jag som vanligt i sista sekund. Jag håller på att avsluta det allra allra sista på den orangea kappan där jag behöver korta upp fodret som blev för långt och sy på några knappar. Jag har inte gjort något på sovrumsgarderoberna i källaren sedan en månad och skulle kunna ägna mig åt det idag, kanske? Jag håller på med årets odling där jag alltid är sen med att så, men jag tycker att plantorna ändå hinner ikapp här då mina fönster ligger i söderläge och min odlingslott likaså. Nästa helg är det loppis i Tallis och jag ska sortera fram det jag har att sälja.

Ett annat projekt jag ängar mig åt är favoritkopparna! Min vän formgivar-Jesper hjälpte mig med att justera bokstäverna för att efterlikna i <3 NY-logon och så återanvände vi ett hjärta som han tog fram till en kund för snart tio år sedan. Kopparna valde jag för att jag tyckte att camp fire-looken i creme-färg passade Tallkrogen som är så gammalt. De är gjorda i porslin och inte i emaljerad plåt. Jag ville ha ett par själv, men så kom jag på att ju kunde låta trycka upp ett större antal och sälja. Fler kommer ju vilja ha de där kopparna :)

Så nu är de ute till försäljning och jag de kommer vara med på bordet på Tallkrogens loppis den 11 maj, så klart.

Undra vad jag ska hitta på för kul idag då...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar