söndag 1 december 2013

Inflyttningsglögg med presenter


(Morgongos)

Som värdinna är man ju bra stressad. Jag hann inte ta en enda bild från inflytningsglöggen igår hemma i villan. Så ni får denna som var från morgonen när jag vaknade med Svea. Hon gosar sig något så otroligt när man sover ut.

(Lite presenter!)

Det var riktigt bra med folk. Jag öppnade halv fyra med drop in och de sista gick strax innan elva på kvällen. Det blev precis som jag räknad med: att de med familj och barn kom första vändan och de som kom utan barn kom under den andra halvan.

När de två kategorierna möttes någonstans på mitten var det riktigt fullt och jag var så trött. Jag hade bara hunnit äta frukost innan 12.00, varit och handlat alkohol och de sista grejerna i Farsta, promenerat hunden och städat huset hela huset. Plus att jag var tvungen att bära på Svea mycket. Passa på henne eftersom barnen var tokiga i henne. De till och med jagade henne vid ett tillfälle. Då sa jag till, men de var ändå rätt på.

När sista barnen gått slappnade både jag och Svea av. Hon lade sig på sängen och jag kunde umgås.

(Så himla bra villapresent)

(Sjukt bra villapresent 2. Har en på entréplan och denna får stå i källaren)

(Fick en pytteliten kopp av HannErik. Många påfyllningar)

(Fint kort av Bladet-kollegorna: Hus, hund och förort, men fortfarande vår Marie)


Hittade visst två järnrör under verandan idag när jag röjde efter besöket igår. Säg inget till SD.

Ps. Stort tack till Sandra som hjälpte mig hela dagen med så himla mycket. Bland annat bakade hon alla pepparkakor och hjälpte mig handla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar