fredag 6 december 2013

Presenter till mig själv

(Matta till verandan i gummi med ornament - bara 99 spänn)

Fredag efter jobbet. Jag lämnar Svea hemma och beger mig ut i det snöande landskapet. Jag tar tuben till Farsta där Åhléns, kära Åhléns, finns.

I väskan har jag ett presentkort från inflyttningsfesten från undersköna Julie. Jag har också ett kort som berättigar mig till 15 % på ett helt köp. Det är så otroligt mycket jag hunnit kolla in utan att agera, så idag kändes som en perfekt kväll att utnyttja rabatten.

(Rullvagn 199: och promenad-termos 79:-) 

En rullvagn till toa där det inte finns hyllor nog för allt krafs jag behöver till hands där. Får bli en provisorisk lösning eftersom bad ska renoveras.

Jag köpte på mig en promenad-termos att ha ute i Skärgården när jag går med Svea. Då gillar jag att hinka kaffe.


Toppensöta krokar till hallen i riktiga Marie-färger. Bara 49 spänn styck! Ska borra upp dem ovanför avlastningshyllan direkt när man kommer in. Här ska jag hänga koppen, nycklar, muffar, Sveas kvällsreflexer mm.

Med i bild är busfröet som alltid ska nosa och vara med, men vi skymtar också keramik-droppar. Det är knoppar till garderoberna jag köpte via Blocket för några veckor sedan. De är ganska klassiska och jag tänker att om jag byter ut de moderna knopparna som följde med så kanske vi får in lite mer 30-tal i hallen.

(Fem-pack för 99:-)

Äntligen galgar! Alla galgar jag köpt på mig på IKEA i plast - jättebra - är för stora för mina nya garderober. Alltså, de får inte plats i öglan. Den behöver vara tunn som dessa med metall. I "kroppen" är de klädda i sammet eller ngt liknande material, vilket gör att blusar inte glider av. Dessa galgar är ju lite smalare i bredd också. Tror de är helt perfekta för mina nya garderober och det ska bli gött att komma i ordning med kläderna där. Alla mina jobbkläder hänger på galgar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar