torsdag 10 april 2014

Random pics från veckan

När jag jobbar är det svårare för mig att hitta fokus att blogga och denna vecka har jag jobat lite extra för att jobba in ledighet i nästa vecka - påsk! Men här kommer lite random pics från min vardag:


Hunden Svea har fällt i flera veckor nu. Håret YR och hon kan lämna tofsar efter sig där hon legat. På bilden ovan har hon sovit på min t-shirt.

(På tuben)

Regn, regn, regn i Stockholm första halvan av veckan och jag ÄLSKAR regn. Policy för detta väder samt snöfall är: inget smink. Shit, vad man gör sig själv en tjänst genom att skita i smink dessa dagar.


Morgonmöte på Grand Central med marknads-Vickan om en av våra sommar-satsningar. Där hade de sån't där konstigt "rätt" kaffe som liksom smakar lite surt. Och surdegsbröd - så klart.


På väg till ett möte och får alltid Franska Skolan-flashbacks när jag möter denna monstertrappa.

(Bäztisarna)

En kväll när vi gick mötte vi Polska Damen (min granne) med sin hund Caesar och hon frågade direkt om jag ville ta honom. "Vi är ovänner", förklarade hon samtidigt som hon gav mig kopplet.

Och helt plötsligt hade jag två hundar att gå med. Men Caesar är tveklöst min favorit-kille så det är bara mysigt att få en oväntad promenad med honom (trots att han kanske är lite seg att gå med eftersom han går 10 meter bakom konstant...).


Hundstallet.se har en app på Fejsan nu som scannar ditt konto och får fram vilken hund du skulle varit om du nu var en hund. Jag skulle då alltså vara en mops. Och jo, den beskrivningen stämmer ganska bra faktiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar