lördag 26 april 2014

Trädgårdsprojekt: nätstaket

Fröken Löken, dvs hunden, gillar att spatsera över på granntomterna och nosa. Ser hon rådjur, sticker hon efter som ett spjut.

Planen är att bygga ett sjukt sött staket i vitt med fina grindar, men eftersom jag ska dränera huset och göra andra större ingrepp där jag räknar med att behöva gå in med stora maskiner, så skjuter jag staket-drömmen till nästkommande år. 


Men ett provisoriskt staket ska man väl kunna unna sig :) Speciellt när jag fick fyra rullar nät av grannen!  Detta varr väl inget dyrt, men jag sparar nog en tusenlapp åtminstone och FRAMFÖR ALLT: vi besparar naturen när vi återanvänder. Hashtag hjärta. 

Längden på nätet vet jag inte (än), men de räcker nog för de ska knipsas på längden; från 120 cm i höjd till 60. Jag tror inte Svea kan hoppa så högt. Herregud, tjejen måste ta sats för att komma upp i soffan.

(När jag gick runt i trädgården igår)


Hittade en massa lister under verandan som får bli nätstaket-pinnar. Vi återanvänder igen!! Perfekt. 


Min kollega Kalle DiMaggio kommer över och ska hjälpa. Klockan är strax efter 06.00 när jag skriver inlägget och det är MINUSGRADER ute. Men kolla temperaturen från 14 och framåt - sweeeet. 

(Har inköpt ölbuffé inför staketbygget)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar