måndag 3 oktober 2016

Avslutar trädgårdssäsongen

Sista klippningen - check.

Vädret denna september (och hittills oktober) har ju varit kanon i Stockholm. Solen har skinit starkt och lågt, så där så att det sticker i ögonen när en är ute och promenerar.

Jag hajar ju att detta succéväder inte kommer att hålla i sig och att det mycket väl kan vara den sista helgen är solen skiner. Läs: Det kan vara sista helgen att klippa gräset innan vintern. Och visst, solen sken och torkade upp all dag så att jag på eftermiddagen kunde gå en ordentlig vända med klipparen. Alternativet är ju att gå tidigt på morgonen när det är frost ute sen när frosten nu kommer. Jag såg nämligen att grannen löste sista klippningen så, men jag känner mig själv - det kommer liksom inte att hända.

Rättelse - jag är glad över att ha fixat detta! Smaaajl!

Jag plockade även "in" alla trädgårdsmöbler (har ju så himla många nu för tiden!) och hann plantera om det som planteras om skulle av växterna inomhus. Det är ju också en sådan grej som inte blir av när det blir för kallt ute för det är ju utomhus en gör sånt smidigast. I går var det ju bara en fröjd att få hänga i trädgården och fixa.

Kör utan uppsamlaren.

Ja, om vi bortser från att jag kommer behöva beskära några av träden och hantera alla kvistar från denna aktivitet så kan vi typ säga att jag stängt trädgården för säsongen. Känns gött!

Ser stökigt ut, ja, men här under tak har möblerna det bra i vinter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar