måndag 31 oktober 2016

En barnintensiv helg

Mys med Mostis och hundarna.


Person som tar upp hela sängen när hon sover. Oavsett hur stor sängen är.

Syrran och ett av hennes barn kom hem till mig i fredags. Vi åt tacos och kollade på Idol. Bonnie är tokig i både sin Mostis och hundarna så peppen var ju total.

På natten tyckte Bonnie att hon skulle ligga slickad mot sin Mostis som dessutom har två hundar som inte tänker ge upp sina platser. Jag låg inkilad mellan de tre hela natten och sov ganska upphackat eftersom Bonnie sparkades och då blev Svea arg. Men syrran fick sova ut och trots att jag kände mig bakis hela dagen så fick jag väl vara glad för hennes skull i alla fall :)

Bonnie gillade djuren på Starrmyrans parklek i Hökis.

På lördagsmorgonen gick vi en promenad bort genom Skönstaholm där vi var en hel del som barn då vår styvfarmor bodde där i ett av de löjligt söta 50-talsradhusen.

Bredvid Sköntaholm, på väg mot Hökis, finns en fin parklek och 4h-gård; Starrmyran. Även jag uppskattar att promenera genom trots att jag nu är vuxen. De har hästar, getter, höns och kaniner.

Hästarna var inte i sina hagar utan inne på den övergivna bollplanen.

Inbakad i en filt och mycket nöjd.

På lördagskvällen blev det mer barn då jag och pälsdamerna gick bort till Hanna och Arvid för att äta middag och mysa. Jag passade lille Arvid när hans mamma spa:ade inne i badrummet och han verkade inte tjafsa emot. Supernöjd.

Vi tände brasa efter middagen, drack vin, åt chips och torkade hundöron (hundarna det sista alltså). Vi skulle egentligen också kolla på en film, men det är ju sådant som inte riktigt går alla gånger när en bebis är med. Så vi slöade mest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar