torsdag 20 februari 2014

Fruset igen




Bilder på snö, tänker ni. Det har man väl sett. Hela Facebook kryllar av dem. Men.

Jag blev glad av snön i morse när jag tittade ut. Svea blev glad och nosade runt på morgonpromenaden. Jag och lillasyster tog följe hela vägen till jobbet eftersom hon bor hos mig under sin Sverigevistelse och våra jobb ligger precis bredvid varandra.

På jobbet hade jag bara ett enda möte och det var så skönt att kunna koncentrera sig på att skriva ihop det som behövdes. Maila iväg det som legat på vänt och få bocka av en massa på Att göra-listan.

Sen eftermiddag skulle jag träffa nya hundvakten hemma. Det gick topp. Hon är en pensionär som går med fler hundar. Helt plötsligt lade hon sig på mitt köksgolv för att kela med Svea. Svea kände sig trygg och lade sig på rygg. Intressant upplevelse, men bra tecken.

Och sen läste jag mailat. Mailet som gör att jag fortfarande har ont i magen och hållit mig vaken trots att jag är trött.

En vän på andra sidan jordklotet som skriver att hen har bestämt sig för att ta sitt liv. Vi har testat att ringa, skypa, hangouta, maila förälder och nu ringt polisen där.

Så de vackra, men frusna bilderna illustrerar min dag ganska bra ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar