fredag 7 februari 2014

Myzpyz med mammor och bebisar

(Så himla fin bild)

Det har varit en massa besök i villan de senaste veckorna. De flesta har blivit av medan några andra har blivit flyttade på (läs: inställda). Men är inte ett avbokat besök också ett besök? Så brukar man ju säga om möten i alla fall (vilket jag inte riktigt hajar).

(Svea är supernyfiken på den nya lurv-tjejen som kom in i huset)

Anledningen till alla besök är för att jag bjudit hem folk. Jag trivs så sjukt bra här, jag och Svea. Innan var det sällan att man umgicks hemma hos mig men för nu är det ändring på det.

Tjejerna från min gamla mentorgrupp via Civilekonomerna har jag inte träffat på länge. Det har fötts barn och det är väl en okej anledning att inte hinna ses?

(Svea skulle bestämt också sitta i knät - trots att det egentligen var upptaget)

Myzet var på topp och den enda som hade karriärsfrågor att ta upp idag var ju jag. Utöver dem, pratade vi om Maries annorlunda amningsteknik (den andra Marie), ersättning, HMs trista barnklädesutbud, kurvor och ja, ni hajar.

(Alexia gillade när jag gnuggade våra näsor mot varandra. 
She kept coming back for more, om man säger så.)

Vi avslutade med en förbannat go' promenad i området. Vädret var genomgrått och oinspirerande, men tjejerna gillade området ändå. Hajade grejen (tror jag).

(Jag kom ut från toa och helt plötsligt var det blöjbytarparty i vardagsrummet)

När vi tagit farväl kom regnet. Det älskade regnet som jag och Svea njutit till hemma. Sistnämnde "njöt" så mycket av regnet att vår kvällspromenad bara kom till brevlådan. Tjejen totalvägrade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar