lördag 5 januari 2013

Dinner and a movie

(Två miffon som precis hämtat ut biljetterna i biomaten)

Tommy ringde spontant om vi skulle hänga. Det blev"date night" med middag och efterföljande bio.

Jag ogillar att Stockholm är en stad utan bra midprice-restauranger, dvs matställen som är mer än ett kafé med sina pajer, sallader och soppor, där man måste stå i kö för att beställa och dricka en ramlösa till maten. Och så är det ofta bara rent omysigt att vara på fik en fredagskväll. Ganska "ungdomsgårdigt". Det blir liksom antingen det eller en restaurang, med varmrätter för 170-230 spänn, när man bara ville käka på en timma innan bion.

Vi chansade och gick i alla fall till BroncosTegnérgatan och det var ju stället! En massa rätter i prisklassen 100-150 spänn, där man kan slå sig ned, få service till bords, beställa en snygg öl och slippa stångas med tonåringar. Tummen upp.


Jag var sen med att boka biljetterna. Jag kollade på Sickla, Kista, ja till och med på Söder efter bra platser. Men bästa platserna att tillgå denna fredag var på Sergel i stora salongen på balkongen. Men balkongen visade sig vara fabulous. Jättemysigt att sitta på ballen och bra sikt också. Eller iaf för mig som inte satt med någon framför mig.

(Berättelsen om Pi i 3D)


OMG. Jag skulle gått på toa på Broncos insåg jag när jag kom till Filmstaden Sergel. En tio meter lång kö bara för att komma in till damernas. Men kön slukades snabbt av alla toaletter där inne. Jag stod inte ens en minut faktiskt. #vardagslyx

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar