måndag 10 juni 2013

Helg på landet

(Brorsan alltså. Unik som en snöflinga)

Päronen skulle passa systersonen hela helgen så jag passade på att åka ut till Landet jag också.

Lördagen bjöd på supersol och vi åkte allihopa till en golfbana precis i närheten. Ante ville bestämt spela barfota och det stör ju ingen, så varför inte. Livsnjutare där. Solen gassade något så otroligt och det var nästan vindstilla. Svetten lackade, men jag tyckte mig få till swingen ändå.

Vi körde putt sen också när lilla Harry somnat, putt-tävling. Mami vann. Alla vi andra kom exakt tvåa med plus två puttar.

(Enjoying life)

(Godmorgon)

Jag nattade och sov med lilla Harry båda nätterna. Låter mysigt kanske, men snubben rör sig som en elvisp i sängen. Hela natten. Dock värt det när man vaknar upp till ett par bruna ögon som ligger och tittar på en.

(Äsch då. Han är lika söt upp och ned)

Igår, söndag, regnade det som aldrig förr så det blev en hel del TV-tittande. Så skönt. När det klarnade upp tog jag och Harry en promenad så vi fick röra på oss lite. Så skön helg.

När jag kom hem sent söndag kväll blev jag sjuk och har varit det hela dagen idag. Supersvag. Ska snacka med mäklaren i morgon angående huset jag tittade på i onsdags (se inlägg här). Testar att lägga ett bud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar