fredag 21 mars 2014

Delikatesser i finskålen


Vovven Sveas träningsgodisar har fått en provisorisk skål i hemmet. Istället för att ha påsen framme, som ser så trist ut, så hällde jag över alla till min lilla Iittala-skål. Egentligen behöver de nog en skål med lock för att behålla fukten.


Iittala har outlets lite var stans i landet. I Stockholmsområdet finns en ute i mysiga Gustavsbergs HamnVärmdö. Den butiken är stoooor och de har en massa andra trevliga märken som Rörstrand, Hackman, Fiskars och Arabica. Länk här.

Är man inte bilburen är det supersmidigt att ta sig dit och jag rekommenderar verkligen en trip dit över dagen när våren är kommit på riktigt. Du tar Blå Buss 474 från från Slussen som du inte behöver matcha för att den går så ofta. Jag tror det tar cirka 30 in till hållplats Gustavsbergs Hamn.

Väl där får man skärgårdskänsla! Outleten finns där och kanske någon mer butik (ingen jättekommers direkt) och en supermysigt fik, Delselius, med stor uteservering. De gör allt själva. Och sen kan man ta en prommis längs vattnet som glittrar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar