fredag 28 mars 2014

Furminator och Animail

(Två timmar efter jag borstat bort lika mycket)

Det har varit lite meck med uppkopplingen idag. Jobbigt och framför allt kan jag inte blogga då.

Fröken Löken har varit i sin fällperiod nu i nästan fyra veckor. Det är hennes vinterpäls som ska bort. Det är obegripligt mycket päls: Jag dammsuger varje dag, borstar henne flera gånger om dagen, plockar hår ur min mun konstant. Håret flyger runt i hela huset.

Jag gick ut på Fejsan och ställde en fråga i Chihuahua Gruppen Sverige om hur länge chis fäller. Som svar fick jag tips jag faktiskt hört om redan; B-vitamin specifikt från ett märke som heter Standardt och även... The Furminator!

(En hårboll och ett paket från Animail)

Jag lade en beställning i onsdags kväll via Animail. Jag orkade inte kolla i min lokala (men superbra djuraffär) som ligger endast 600 meter bort om de hade B-vitaminen. Orkade som i att jag inte orkar leva med hår i min mun mer.

Man kan välja betalningssätt och så levererar de utan kvittens direkt till din dörr! Jag fick paketet idag! Så fort och smidigt det gick. Köper man för 500 spänn slipper man exp. avgiften och det var inte alls svårt att komma upp i. Jag lade på fyra rullar bajspåsar som man alltid kommer att behöva.

(Ska vara en riktig killer)

Och hur var den här furminatorn som jag hört såååå mycket om? Ja, det berättar jag snart för er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar