torsdag 13 mars 2014

Klar klar klar!!

Jag är äntligen klar. Åh, så skönt. Det var mer fart på mig när man såg ett slut OCH när jag satte ett mål: klar med målning senast torsdag. I morgon ska jag maskera av vilket också kan vara pilligt.

Planer nu då:
Jag ska upp med de två hyllplanen som ska sitta i kryddhyllan (ligger på verandan nu), vilket jag förutser också kan vara pill eftersom jag målat på deras "konsoler". I några lager :)

En golvskåpmodul ska placeras om medan den andra ska "möbleras om". Jag ska in med diskmaskinen i den så jag behöver arrangera om hyllplanen samt borra/sticksåga hål för slangarna som ska in under hon.

Får jag feeling sätter jag tänderna i att installera maskinen samt den nya blandaren.

Alla gamla luckor ska av och uuuuut! Hur dessa ska slängas sen blir sett senare problem.

Nya luckorna kom redan i måndags med bud så de kanske kommer upp på lördag. Det känns som tråkgöra, det också (som målningen). Borra hål för knopparna och att sätta dig knopparna väntar jag med tills jag fått dem. Faktum är att jag inte ens orkat beställa dem (målningen tar på krafterna).

Det jag ser fram emot i morgon är att såga till hyllplanen till de öppna hyllorna. De snickras ihop av plankor från under verandan. Kul att kunna ta material från fastigheten! Blir lite lejonkungen över det hela; circle of life.


(Villaliv alltså. Så gött)

Svea är tokig i vår granne Björn. Hon blir toppenglad när han kommer i sin bil (hon vet att det är hans bil) och viftar på svansen och drar i kopplet. Varför? Svaret är enkelt: han ger henne så mycket gos! Länge.

Idag stod jag på verandan och målade hyllplanen och Svea satt i farstun och ville inte gå ut. Helt plötsligt började hon låta, vifta på svansen och stack ut och ned för trappan. Jag tittade dit och ja, där stod Björn och lurade i hopp om att få hälsa på vovven.

"Vi går och sätter oss i hammocken", hör jag honom säga och Svea knatar med honom. Jag ba', okej... Hej då?

(Kollar in grannkatten)


Jag kommer att lista lite av mina lärdomar från målandet som jag tror kan vara handy för den oerfarne (som jag själv). Kommer i ett senare inlägg, för nu är det läggdags!

God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar