söndag 22 juni 2014

Blocket - en värld av grejer

Jag frågade mina kollegor i veckan: "När handlade ni något på Blocket sist?". Jag själv knarkar ju Blocket som andra knarkar Hemnet och tog, med min fråga, för givet att kollegorna faktiskt också använt sig av sajten.

Svaret från de två som satt på sina platser var: "Aldrig."
Jag: "Say whaaaat?"

Deras motivering var att de inte bodde i villa som jag gör. Men herregud, man måste inte bo i villa! Det finns ju allt där och en massa mer. Lite som Clas Ohlson - det finns saker där som man inte visste att man behövde. Jag visade en kollegan olika annonser med stenbumlingar för en krona styck, gräs i en stor hög som skänktes bort, barnvagnar, klaffbord, eldrivna barnbilar, mini-husvagnar från 60-talet, men nej - de hajade inte grejen. Det tog några dagar för chocken att lägga sig faktiskt.

Jag säger att du kan hitta grejer så mycket billigare och du gör miljön en riktig super-tjänst

(Bild 2 med knas-bubblor)

Midsommardagen lade jag ut min soffbord som jag tröttnat på (jag ska ju köra soffbordslöst vardagsrum ju, se tidigare inlägg här). Det är ett IKEA-bord, men eftersom det utgått har det ett högt andrahandsvärde

Jag sålde det för mer än vad jag betalade när jag köpte det för ett år sen på Blocket och det var utanför min dörr på tre timmar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar