onsdag 13 januari 2016

Matbord till middagsrummet


Minns ni att jag berättat om att eventuellt göra sovrummet till middagsrum? Det hänger lite på hur radonmätningen i källaren slår ut, men jag har goda förhoppningar så när Syrran ville bli av med sitt gamla köksbord var jag snabb på att nappa.


Eftersom jag inte är varken duktig eller intresserad av inredning så är det här bordet toppen enligt mig. Varför? Jo, för att det är praktiskt :) Det är runt med två iläggskivor. Det är dessutom i massivt körsbär - riktigt stadigt.

Syrran har målat själva bordsskivan vit. Tidigare var den svart och det syns där barnet har suttit för där är det uppskrapat.

Stolar tänker jag mig får bli udda stolar. Det blir mer eklektiskt då.

Sitta nära vovven, men inte klappa.


Så i helgen var jag och hämtade denna pjäs och passade så klart på att bo över med alla gosiga, små människor som finns i huset. Barnen blir glada av hundarna - i synnerhet Bonnie - och jag blir glad av dem. Jag fick, förutom att gosa och natta den stora, också se två cirkusföreställningar med dinosaurier som Harry gav med musik och allt. Väldigt kreativt. En framtida Spielberg.


Det var perfekta -3 grader i helgen och syrran hakade på utan kids på två långpromenader. Det är bra för sådana här promixar gör gott för själen. Det är bara säga "ja" när jag föreslår sällis och dra på sig thermobrallorna.

Tjolahopp! 

Det är alltid mysigt med barn, men visst är det typ hälften av gångerna som en drar på sig någon sjukdom de haft...? Jag blev i alla fall magsjuk, men har i skrivandets stund nästan repat mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar