tisdag 26 januari 2016

Tallkrogens Yoga igår

Instruktören Jennie
Instruktören igen

Syrran är bra på att tvinga iväg mig på träning (utöver alla hundpromenader det vill säga). Igår testade vi yoga här i Tallkrogen! Jag skrev om studion när jag såg affischerna för något år sedan (se tidigare inlägg HÄR).

Förutom att passet och instruktören var riktigt bra så absolut älskar jag närheten med att ha studion här i området. Det är inte ens en tub-station bort utan från mig en knapp kilometer borta i lägenhetsområdet. De håller till i en nyrenoverad källarlokal som finns på baksidan/inne på gården en halv trappa ned. Vi var ett fullt pass igår om 12 pers som tränade ett "hårdare" pass; Pilates/Yoga. Jag var så skakis efteråt och träningsvärken slår nog till imorgon. 

Förutom att lokal, instruktör och passet var toppen så gillar jag ju det personliga; att instruktören fattade vem jag var när jag kom trots att jag aldrig varit där innan - bara hunnit anmäla mig per mail. Hon verkade kunna folks namn också. Jag kanske borde bo på landet, I don't know, men jag uppskattar sån't. Att det inte är ett Friskis där alla är anonyma. På väg ut träffade jag för övrigt grannfrun Rita som var på väg in på ett "lugnare" pass.

Bild från lokalen
Tallkrogens Yoga hemsida och Facebook.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar