tisdag 12 januari 2016

Tips: Footways outlet i Akalla

En morgon efter nyår. Brrr!

Efter nyår blev det kallt - riktigt kallt. Och jag pratar alltid om att jag lever ett sådan friluftsliv och vet precis hur jag ska klä mig efter väder. Men faktum är att jag absolut hatar mina vinterkängor. De är skitfina men gjorda för innerstaden. Jag riktigt ryser vid tanken att behöva använda dem!


Men så har syrran snackat om Footways hemliga outlet i Akalla, endast ett stenkast från där hon bor (läs: 10 minuter med bil). Så när jag var där i helgen så tog vi en sväng dit för att lösa mitt skoproblem som jag inte riktigt velat erkänna...


Outleten ligger djupt, djupt in i ett industriområde i Akalla. Du behöver troligen bil eller bara gott mod att ta dig dit till fots. Gissningsvis är detta Footways ordinarie lager med ett avgränsat customer facing area. Det är stort och för dig med man och barn så finns både lekplats och det bjuds på kaffe. Herrskor däremot vet jag inte om det fanns, men dam, barn och bröllop.

Rutschkana!


Jag hittade flera alternativ men till slut stod detta par från Pajar som vinnare (aldrig hört talas om, men verkar vara något från Kanada). Och om jag är nöjd! Det är ljuvligt att gå varenda steg i dessa. Jag är både varm och torr - som gjorda för vinterpromenader i förorten. Dessutom är de snyggare och smidigare än Sorel som annars var ett alternativ.

Jag betalade 800:-. Ordinarie pris var 1.700:- så vi pratar om en rabatt på mer än hälften. Det som var lite udda med just dessa par var att de verkade finnas kvar i Footways ordinarie sortiment när jag var inne i e-butiken och kollade. Det är ju ingen modesko, så det kanske inte spelar så stor roll, men ändå :)

Bonnie testade sin mostis nya skor


Outleten ligger på Vandavägen och har en kundparkering runt hörnet. Syrran hade hört av Brorsan om detta ställe och hur han visste vet jag inte. Verkar vara ett litet hemligt guldkorn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar