fredag 3 juni 2016

Fått möbler

Vacker kökssoffa!

Jag är ju ute och går med hundarna stup i kvarten. Tillsammans med motion håller jag mig också uppdaterad på nejdens eventuella renoveringar, projekt eller om folk flyttar och så vidare. Ja, helt i linje med den tant jag egentligen är.

Snett över gatan har en vacker kökssoffa stått under en carport i flera veckor. Till slut frågade jag om den skulle göras av med och visst var det så. Så jag fick den! Hur fin som helst.

Den är troligen lika gammal som den ser ut och har lite blå färg kvar på baksidan, den som var vanlig för uppåt 100 år sedan. Den har förvaring under locket också. Ni vet ju att jag älskar när grejer är praktiska. Den är fin som den är och får stå på min veranda så länge, men eventuellt ska den slipas, oljas och/eller målas. Vi får se.


Tidlösa, med löjligt söta dynor.

Nyligen var jag också och hämtade dessa trädgårdsstolar en bit bort i Söderort. De ser retro ut, speciellt med de fina dynorna, men de kommer från typ Bauhaus enligt den tidigare ägaren. Älskar att de ser ut att vara något min farmor skulle kunnat ha i sin trädgård <3

Livet är för kort för att inte ha ihopfällbara trädgårdsmöbler!

Jag fick ett tillhörande balkongbord (en sådan en hänger på räcket) som jag skänkt vidare.

Fint, men har ju ingen balkong. Skänkte det vidare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar