måndag 27 juni 2016

Midsommar 2016

Vilken midsommardag. Molnfritt och 27 grader i skärgården.

Midsommarhelgen i Stockholm var bättre än... ja, bättre än jag någonsin kan minnas. Nu pratar jag vädermässigt för jag minns midsommar 2014. Då var det 13 grader och jag hade mössa på mig :) Så blir det när en tvingas sitta utomhus för att det är "sommar".

Jag åkte ut till skärgården dit päronen där syrran med familj också kom. Det var avskalat, avslappnat och precis det jag behövde. Det var längesedan jag var därute nu.

Stående hunden

På midsommardagen maxade vädergudarna vädret. Det var 27 grader, molnfritt och vindstilla. Jag försökte att inte klaga men... det var fan för mycket. Blir så trött av den tryckande värmen.

Men innan värmen slog på ordentligt så hann jag och barnen, eller i alla fall Harry, att göra några yoga-övningar ihop. De har ju roliga namn, ställningarna, men jag tror inte yoga var så roligt för dem :) Om några år, kanske.

Vet inte vad denna heter?

På lunchen gick vi över till grannen där frun i huset är thai. Så jag fyllde magen med mumsig thaimat! De har en fest årligen med släkt, grannar och vänner under ett stort partytält. I år var tydligen första gången de rullade upp sidorna :)

Liggande barnet

Kissande hunden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar