torsdag 7 juli 2016

Tele2 arena-premiär


Rihanna spelade på Tele 2 arena i måndags. Det var min premiär där! Jag har hört att det ska vara mycket trevligare och bättre än Friends Arena i Solna och ja, det stämmer. Akustiken på Friends funkar inte så bra för konserter.

Känns som Annexet, men betydligt större.

Det var intressant att ta sig till och från samt att vara på Tele 2. Upplevelsen skiljer sig från Globen som ligger precis bredvid.

Tele 2 ligger hitom Globen för mig. Det är alltså en längre promenadsträcka från tuben. Hemifrån var det dock "bara" 3 km så vi bestämde oss för att gå i snabb takt istället. Det tog cirka en halvtimma.

Att ta sig hem då? Ja, Tele 2 är ju enormt! Globen tar som mest 13.000 personer medan Tele tar uppåt 42.000! Det blir en helt annan grej när du kommer ut från arenan tillsammans med dina 41.999 nya kompisar. Att gå till tuben fanns inte på kartan! Folk tar sig till alla tubstationer runt om och så snart vi kommit ut (vilket inte var svårare än på någon annan arena) så konstaterade att vi promenerar söderut istället. Martin hoppade på vid T-Sandsborg och jag promenerade hela vägen.


Tele 2 var en riktigt trevlig arena. Det kändes intimt trots storleken och påminde mig om Annexet.

Rihanna var bra - om en gillar Rihanna :) Hon var närvarande och publiken i gasen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar