söndag 22 juli 2018

Öland 2018

Med bukten som bakgrund.

Ja, jag har ju tidigare avslöjat att jag varit på Öland i sommar. Jag är hemkommen nu och tänkte lägga upp några av de få bilder jag tog trots att detta är en Enskedeblogg.


En nyligen överkörd huggorm. Den hade inte hunnit plattas till helt.

"Om blickar kunde döda"

Syrran var med några dagar med sitt ena monster innan de drog vidare till nästa stora ö, Gotland, för att ansluta till resten av familjen.


Förut cyklade vi överallt i Byxelkrok, men sedan jag skaffade hund så blir det ju mest promenader. Vi bestämde oss dock för att bege oss till Kafé Haget lite utanför byn dit det skulle vara lite för långt att gå t/r med hundarna, så vi tog fram ett par cyklar och cyklade dit. Hundarna fick stanna hemma och chilla.





Fika på Kafé Haget vid havet.

Million dollar photo.

Mina solbrända fötter.

Kärleksstigen på Kärleksrundan.

Det blev som vanligt tre promenader om dagen. Den mitt på dagen fick bli extra kort för även här på norra Öland var det otroligt tryckande varmt.

En av promenadstråken kallar vi Kärleksrundan. Den innefattar flera mysiga partier, däribland genom Kärleksstigen. Ja, Kärleksstigen är inget officiellt namn på denna söta stig (ovan) utan det har ju vi också hittat på :) Kärleksrundan avslutas med 1 km längs kusten.

För att den är så söt och romantisk.


Vy från altanen. Notera söt rumpa som sticker upp.

Längs kusten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar