torsdag 8 november 2012

Envis säljare



Det här huset har ni sett några gånger nu.

Jag mailade mäklaren och sa att mitt bud kvarstår om säljaren av någon anledning skulle ändra sig. Budet ligger en halv miljon under accepterat pris trots att huset i sig är absolut tipp topp - precis som mäklaren säger när han meddelar att ett så bra hus inte ska gå under acc pris. Visst, mitt bud är ju rätt ballsy, men jag tycker inte att det är värt mer med det läget det har. 

Den låg ute för första gången i maj i år. Sen kom den ut igen för en månad sen då 10 sällskap var och tittade på huset och ingen lade bud. Nästa söndag var det ett sällskap som tittade rätt kort och jag som tittade rätt länge. Ytterligare en söndag senare visades huset igen, men jag vet inte vad uppslutningen var då.

Nu planerar de att lägga ut det i maj igen. Alltså maj 2013! Säljaren har ingen panik med huset för att han ska flytta till sin tjej, men fan, hur länge orkar han hålla på? Han verkar envis, men det är ju jag med så vi får se. Jag har inte uteslutit att han kanske nappar på mitt bud trots allt....

2 kommentarer:

  1. Hej Marie, kul blogg du har! Har kollat lite på några av husen du skriver om. Synd att säljaren inte släpper Maratonvägen för ditt pris. Husets läge är det som gör att de flesta backar antar jag. T-baneperrongen så nära.../Jennie

    SvaraRadera
  2. Ja, det är jättesynd. Och som jag sa till säljaren perrongen kan man inte renovera bort. Den kommer att stå där den dag jag behöver sälja också.

    Ska bli sjukt intressant att se hur det går för honom i vår.

    SvaraRadera