måndag 19 november 2012

Karaoke + Quiz


Åh, herregud. Jag hamnade på en bar i City som hade måndagskaraoke. Med quiz mellan varje låt!!

Baren var inte direkt sunkig, men vilka unikum som sjöng. Det var svårt att greppa. De var inte där för att bli fulla, utan för att sjunga. I bild ovan sitter en mamma med sin son. De var först upp att sjunga en varsin låt. Mamman sjöng en låt på svenska. En lugn låt. Hon grät när hon sjöng och sen grät hon cirka fem minuter efteråt. Hon var verkligen tagen av låten.


En man som sjöng med stark inlevelse. Han var där med sin polare och sin fru. De är tydligen alltid där enligt Carro som föreslagit att vi gick hit. Han sjöng Ted Gärdestad. Mamman och sonen satt och sjöng med i hela låten.


Den här mannen kom in i lokalen helt ensam med en trenchcoat i beige. Den var knäppt över hans ölkula - snett. Han hade solglasögon inomhus. Han gillade 70-talsdisco och sjöng först "Play that funky music". Sen gick han upp och drog av "Freak out!! Le freak, c'est chic". Då sjöng VI med!

(Martin, Martin och Carro)

Förutom dessa var det också en tant i beige vinterjacka, handväska och knallröd luva som var kanske 70 år som sjöng några jazzigare låtar. Hon var asbra! Jag trodde det var inspelade låtar med originalartisten som spelades innan jag såg att hon helt plötsligt stod på scen.

(Carro och jag)

(Quiz-svaren)

När jag, Martin, Carro och B2 (som ej var med i kväll) åkte på småstadsturné till Karlskoga i förra januari fick Carro för sig att tatuera sig och gick till en studio med sanslöst dåligt rykte. Men hon hade bestämt sig för att göra en intimtatuering och så blev det. 

Här filmade jag det samtidigt som jag hjälpte tatueraren att "spänna upp" Carros lår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar