lördag 7 september 2013

Förhandsvisning


Fy fan vad jag slet. Mäklaren ringde på torsdag eftermiddag och sa att en tjej ville kolla på lägenheten följande morgon - så tidigt som möjligt.

Eftersom mitt lägenhet såg ut som ett hell hole där jag slitit ut en massa stuff ur skåpen, börjat packa ned saker i lådorna och alla växter som egentligen skulle stå på balkongen stod inne i vardagsrummet och såg ut som en djungel.


Jag lyckades i alla fall styra privatvisningen till kl. 10.00. Jag hade en krönika med deadline på torsdagen som det gick så där med och så var det ju all städning.

Jag fixade en massa sent på kvällen och gick upp sju, skippade frulle och slet som ett djur med fixet. Svetten rann - bokstavligen. Idag har jag träningsvärk :)


Direkt efter visning lade hon ett bud. Ett bud på 400 jävla tusen över accepterat pris. Eh, jag tar det!

Så vi skrev kontrakt efter lunch redan. Så gött. Den känslan alltså. Så nu är lägenheten såld och när jag flyttar ut har jag bott här ganska exakt 13 år. Snacka om omställning.


Så här rent har det typ aldrig varit :)


Firade lätt med en liten bakselse på fik med Sandra och sedan med chips i soffan. Jag var sååååå utmattad efter den här stressiga veckan. Knappt kontaktbar. Bästa firningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar