söndag 8 september 2013

Sköna söndag!

(Dagens outfit: för stora skor)

Vilken fart idag. På en söndag. Solen sken och det var pangväder. Kan vara någon av de sista dagarna så jag passade på att verkligen njuta av vädret.

Dagen inleddes som sagt med en tur till ett av alla Shurgard-anläggningar som ligger runt om kring i staden. Jag har redan packat ned en massa saker i flyttlådor och börjat rensa ur lägenheten och förrådet. Det blir nog några vändor till innan skarp flytt sker.

Och så lämnade jag fem stora papperskassar med kläder, skor och väskor som jag av någon anledning inte kan ha dem - jag har ju en ny storlek. Har inte slängt för att kläderna fortfarande är fina - inte för att jag ämnar gå ned i vikt så att de passar. Så det blir utförsäljning av dem i veckan på Söder utanför kontoret - loppisstyle! Håll utkik.

Inne i stan igen träffade jag Joel och gick till Broncos för en rejälv köttbit. Det var inte lite kött och det var helt sjukt mycket béa. Väääldigt genreröst.

Av en slump var Mattias i krokarna och han ville nalla en av alla prylar jag lagt upp på Face för bortskänkning eller försäljning. Så han kom förbi någon timma och plockade med sig en stor CD-väska jag hade hemma som jag aldrig använt.

Till sist drog jag ut till Gubbis för att ha överrasknigsmiddag för Bungan som äntligen fyllt 30. Det var hemma hos hans grannar Carro och Karlsson. Han blev väääldigt överraskad och helt sjukt glad av den fina herrklockan han fick som var från 1955, en sådan där man måste veva upp varje morgon.

Nu hemma. Trött. En packad dag väntar i morgon. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar