söndag 6 oktober 2013

Lördag och söndag i Sollentuna

(Svea. Trygg och kanske lite stolt)

Efter monsterpromenaden igår begav vi oss ut till Sollentuna och Månnie (min syrra Annie och hennes husbonde Mårten med sonen Harpan). 

Som vanligt blev det tacos med vansinnigt mycket vitlök i. Undra om jag kommer att kunna gå till jobbet i morgon?


Det är skönt ute i förorten - det påminns jag varje gång jag lämnar innerstan. Hela den här bloggen är för fasiken en hyllning till förorten!

Det som är så lyxigt md just detta område är att jag kunde gå med hunden koppelfri. Hon får utforska mer och springa mer eftersom hon inte begränsas av kopplet. Alltså dubbelt, om inte tre gånger så mycket motion än annars. I just min kommande förort är det inte lika "parkigt" så jag får helt enkelt se hur vi kommer att promenera när vi väl flyttat dit.

(Hallå tittut, säger Harpan)

(Norrtull 0,8 mil från Karolinska i Solna)

Sedan jag skaffat hund har jag haft incitament att kliva av någon station eller hållplats innan mål för att få lite promenad. På väg hem idag tog vi bussen tio min till Karolinska Sjukhuset där jag normalt byter den sista biten hem, men idag testade jag något nytt. Vi knatade under motorvägen till Hagaparken där vi landade direkt i den södra delen, precis vid tennisbanorna (där jag spelade tennis i somras, läs här) och Stallmästargården. Totalt hem via Odenplan, var det knappt 3 km. En bra promenix. E bra helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar