fredag 18 oktober 2013

Stressad

(Vad prioritera när allt är prio)

Det är nu exakt en vecka kvar det jag får tillträde. Det ska bli asgött, men lustigt nog har jag inte planerat hur flytten ska gå till. Det börjar ju nu bli ett stressmoment. Jag har inte packat så mycket och upplever att jag aldrig har tid till något sedan jag skaffade hunden Svea. Det kommer ju att landa så klart, men det har inte gjort det än.

Det är syjuntor och allmänt att man vill träffa kompisar. Juntorna har prioriterats, jag kan ju ta med hunden även om hon inte är störtförtjust de första gångerna. Vänner går att träffa om vi ses med hunden på promenad eller hemma hos mig. Men då hinner jag inte göra det som jag känner att jag ligger efter med. Tro det eller ej, men jag har inte löst allt med hur jag vill ha mitt bolån. Små detaljer hela tiden som jag gräver i. Pengar är viktigt, jag slarvar inte när det kommer till de större grejerna som skatt, ränta och amortering. 
Flytten kan jag inte se att jag tar hand om själv. Jag har stadig ekonomi och har råd med flytthjälp så varför plåga sina vänner?
Måste ehum, packa.
Jag har ännu inte hunnit fixa/boka hantverkare till huset för att ta bort garagedörren. Gaaaah!
Jag har startat upp något nytt på Allt om Stockholm som verkligen är i växande fas, det rullar inte. Allt är på idéstadiet och det krävs ganska mycket effort för att det ska få den push idéerna behöver.
På lördag är det maskerad och jag har inte fixat någon outfit alls.


Varför listar jag allt detta för er? För att jag gillar att klaga? 

Inte alls. Det är för att jag ska få lite koll på vad som måste göras framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar