torsdag 3 oktober 2013

Psykisk terror


Fy fan. Precis utanför kontoret har den här lastbilen stått och brummat precis hela dagen fram till nu plus att det stunkit asfalt. Har ej kunnat vädra och nästan blivit tokig av ljudet. Äntligen stack dem.

En sak jag kommer att vara sjukt noga med när jag flyttar och framför allt börjar renovera är INFORMATION. Man lägger en lapp hos grannarna och informerar att det här datumen kommer vi att stå med en lastbil på gatan mellan dessa klockslag. Vi håller nämligen på att renovera innergården på nummer bla bla och just denna dag kommer vi att lasta asfalt på skottkärror. Detta kommer att innebära att vi låter en del med vår lastbil samt att asfalten kanske kommer att avge lukt. Och som avslut: Hoppas vi inte stör allt för mycket. Hälsningar Asfaltsföretaget.

Hade de gjort det i förra veckan så hade jag kunnat planera min torsdag till att sitta hos kund eller sitta hemma. Plus att jag inte skulle bli lika irri av oljudet och illamående av lukten som jag blev nu.

Jag har alltid gjort det i huset inne i stan; lagt en lapp hos grannarna bredvid, under och över samt satt upp en lapp tidigt i veckan i hissen. Inte samma kväll som festen är. That doesen't make you a hero... Det enda det innebär är att jag vet vem fan som låter, men du gav mig inte chansen att sova hos min kille, syrra eller kompis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar