måndag 26 maj 2014

Har köpt bil

(Så nöjda tjejer!)

Snabbt gick det. Jag han kolla och provköra fyra bilar i förra veckan och slog till igår söndag. Det blev en Volvo faktiskt! En v40 - stabilt som fasiken.

Jag gjorde min analys och resaerch framför datorn och bestämde mig sedan för att magkänslan skulle vara den avgörande faktorn. Det blev två Renault Scénic (familjebussar är de reggade som, men de känns mer som en stor småbil bara). Jag hörde dock att Renault skulle vara en riktigt skitbil.

Det blev en Folkabuss från 87. Har alltid varit fascinerad och vad tvungen att känna. Men kände det inte. Den var go att köra, men wow vad man skulle vara tvungen att tumma på komfort.

I lördags kom v40:n upp på Blocket och den fanns i Gamla Enskede. Säljaren ringde upp på söndagsmorgonen så jag och Svea tog en fin promenix genom Skogskyrkogården dit.

Det visade sig att jag och säljaren träffats genom gemensamma vänner på fester för fem år sedan. Kul! Till och med hans tjej kände igen mig.

När jag körde den kände jag redan efter 2 sekunder: Den här vill jag köra hem. Den här blir det. Trots att den redan var prutat på lyckades jag få ned den lite till. Jag har nämligen märkt att säljarna verkligen vill sälja till mig en väldigt enkel anledning: Jag är normal. Det finns ju så många purjon via Blocket. Oftast prutar säljarna ÅT mig, men nu var den redan kraftigt nedsatt. 

Jag är nöjd! Superdupernöjd.

Nu måste jag hitta säkerhetsbälte till hund. Självklart återkommer jag med detta :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar