onsdag 14 maj 2014

Nya sekretären Hemnes

(Jag och Svea ligger hemma och har ledigt idag, måste vila)

Det har gått ett ganska bra tag sedan jag köpte och fick upp sekretären. Jag är så nöjd. 

Att det blev en sekretär som skulle vara min arbetsstation och inte ett enkelt skrivbord är jag både glad och förvånad över. Glad då ett skrivbord blir stökigt och med en sekretär kan man bara stänga igenluckan och vips är problemet borta :) Förvånad är jag då sekretär är något  jag associerat till... jag vet inte, typ barnrum alternativt något gamla människor har. Allmänt lökigt, liksom.


Men så sprang jag på den här på IKEA när jag rekade varenda skrivbord de hade i min förvirring av vad jag ville ha och behövde. Det svängde fram och tillbaka några gånger, men snart insåg jag att skrivbordsstolen (som är ny i IKEAs sortiment) kunde stå bredvid när man inte villa ha arbetet framme. Blir ju lite knas om det står en stol framför vad som nu ser ut som ett högst skåp.

(Om man bara vill ha nederdelen)

Sekretären med överskåp sväljer allt som har med skrivbordssysslor att göra; skrivaren står undertill och det finns hål att dra sladdar upp till skrivbordsdelen så väl som ut till uttaget. Där har jag påfyllnadspapper och lite random dator-prylar. I överskåpet står alla pärmar och tidskriftsamlare med material i. Det finns gott om plats till annat krafs i de här skåpen ska jag tala om.

(Första gången jag satt vid min nya arbetsstation. Det kändes tydligen bra.)

Här finns Hemnes sekretär på IKEAs hemsida.
Här finns påbyggnadsdelen.
Här finns den fina skrivbordsstolen Villstad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar