onsdag 7 maj 2014

Nya gummistövlar

(Bild från när Svea var ny i mitt liv - bara en vecka)

Gummistövlarna på bilden har varit mig trogna. Jag köpte dem i Vimmerby 2004 på någon lokal skobutik nere i källaren där de hade en massa udda par. Dessa kostade 150 spänn och är riktigt sköna.

Jag har märkt att de spruckit men har liksom inte ansett de vara helt trasiga. De fyllde fortfarande sin funktion och som den icke hets-konsument jag är, vill jag inte köpa nytt om jag faktiskt inte BEHÖVER. Det är skillnad på att vilja och att behöva.

Men när syrran lånade stövlarna i veckan på hundpromenaden upptäckte vi: Herregyd, det är ju hål rakt in i hälen så att skon inte ens sitter på ordentligt. Fem centimeter långt.

Jag gick raka vägen in på Footway.se och beställde ett par som jag provat ut på Intersport när de reade ut en massa gummistövlar och jag kom hem med hiking-skor istället (se tidigare inlägg här). Crocs var de som var absolut skönast! Haha, kul. De hade stöd och var lätta.

På sajten - till skillnad från Intersport - fanns ROSA!

(Party)

Jag ogillar det höga skaftet. Känns otympligt att kliva i. Får se om jag helt enkelt klipper/skär av dem så att de blir som mina förra och går till mitten av vaden.

Funktion före utseende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar