lördag 17 maj 2014

Utflykt till Ragga


Igår satte vi oss i bilen, jag och Svea, och åkte söderut till Nykvarn där Ragga med familj numer bor. Att åka dit när trafiken inte rusar är okomplicerat; Så snart jag kommit ut på 73:an så tar behöver jag inte stanna in en enda gång först jag kommer till avfart Nykvarn. Snacka om skillnad från att bo inne i stan.

(En uttröttad morsa i sin ute-lounge)

Efter tre veckor av mulet och 8 grader var det ju nästan löjligt hur perfekt vädret var. Detta var inget spontan-besök nämligen, utan bokat sedan just typ tre veckor tillbaka.

(Tights från HM)

Ragga hotade med att jag skulle hjälpa till i trädgården så jag tog med de nya gummistövlarna från Crocs. Lite också för att jag ville att hon skulle testa och känna hur lätta de är!

("Bara jag är med matte så är jag nöjd")

(En harmonisk tjej i min famn)

Mitt päls-hjärta Svea trivdes som fisken ute på landet. Hon kommer ju faktiskt från riktiga landsbygden från början med hästhagar osv.  

Hon undersökte tomten, men sedan höll hon sig på den. Jag behövde inte höka över henne. De har dessutom ett promenadspår i skogen som var perfekt i längd för oss. Jag har dålig koll på tid, men kanske 40 min och den går i en cirkel :) Hon ÄLSKADE den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar