fredag 29 augusti 2014

Bun meat bun i Farsta

(Redo för stora tuggor)

Min kompis Sandra hade sett en artikel i Metro om ett nytt burgarhak i Farsta.

Det här med burgare är minst sagt på tapeten sedan Flippin Burgers slog upp portarna till sin då annorlunda restaurang. Idag öppnar folk burgarställen (kanske inte med rättigheter alla gånger) till höger och vänster. Vi var ju i våras på Babas i Rågsved som fick ett förbannat uppsving med hjälp av media. Se inlägget om vår trip dit här.


Bun Meat Bun hade en betydligt större lokal, men också opersonligare. Det var som en McD, om jag ska vara helt ärlig. Dock var maten sååå mycket godare än hos dem eller hos Babas. Jag tog en veg-burgare gjord på en panerad portabellosvamp. Asgott, men med tanke på att det skulle vara en standardstorlek var den lite liten. Jag tog Cheese Fries till burgaren med strösslad jalaneno till - wow.

I dryckessortimentet hade de lite annorlunda varumärken så som Mountain Dew och Ginger Ale från något (för mig) okänt märke. Man kunde beställa milkshakes också, men det mäktade vi inte med.

(Från Metro)

Så, vad tyckte vi utöver smakupplevselsen?

Well, som sagt; det var väldigt McD-inrett och det är väl ändå ingen som saknat det. Burger King har personligare inredning än vad denna hade. Hälften av gästerna verkade hämta med sig mat och det är väl bra för business, men omysigt för oss som vill sitta på stället när folk tar upp sittplatser och iphonar med ytterkläderna på.

De som bor i området är nog glada att det kommit ett lite annorlunda alternativ till den annars ganska så oprofilerade förorten, men utöver just Farsta (alltså inte ens oss nästgårds i Enskede) så kommer nog ingen att ta sig dit bara för maten. Bara för att det är för likt McD.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar