måndag 18 augusti 2014

Helgen som gick

(En tröja i XL jag gjorde till klänning)

Efter röjet i fredags (som jag snart ska berätta om) drog jag ut till Skärgården för att vara barnvakt. Det gick alldeles jättebra trots att Bompan bara är 3,5 månad.

Dagen efter drog vi till Siggesta Gård som har loppis varje söndag under sommaren. Jag har skrivit om den här trevliga platsen tidigare (se HÄR). Jag hade 30 spänn på mig så det var det jag gjorde av med, bland annat på tröjan ovan som blev en klänning på mig.


Huga! En rådjursbock som låg bara några meter in från promenadstigen inne i skogen. Hans tjej ligger precis utanför bild och de är lika orädda och "tama" båda två. Man blev ju lite rädd när man helt plötsligt såg dem där så himla nära - trots att jag är van.

(Min päls-lady)

Hemma i Tallis tesade jag att ge Svea fem godisar på en och samma gång. Jag ville se hur hon reagerade och började äta dem. Tydligen tog hon den närmast och arbetade sig utåt.


Testade att koka upp saft. Jag har verkligen inte den blekaste hur man kokar saft och gillar inte att följa recept (det tar död på aktiviteten). Har ej smakat än, men utgår från att jag snålat på sockret.

(När vi satt på en trapp och inte gjorde något alls)

(Tre systrar och en baby)


När jag kom tillbaka till Tallis råkade jag gå förbi Polska Damen (Caesar matte) som satt och tog ett glas på verandan med sin väninna (en annan granne som vi kallar Polisen). Jag fick röda vinbärssaft och äppelpaj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar