tisdag 26 augusti 2014

Svea fick present av Animail.se


Mitt lilla päls-hjärta har fått en present av Animail.se! Hon blev tvärglad för det var godis.

I början tog inte Svea godis - inte heller mat! Det var omställningen som gjorde henne nervös och det var inte kul att se. Hon är än idag kräsen med godis, men inte omöjlig.

Det märke hon tog redan efter bara några veckor var Orijen (se bild ovan). Det är godis man kan ge sin hund med totalt rent samvete då det är 100 % kött som är frystorkad. Inga slam- eller utfyllnadsprodukter. Den kostar därefter också, men det är den värd just eftersom den är bra för din hund. Bitarna man får till hund är rätt stora så jag brukar ta med mig på promenaden och riva itu när vi tränar. Då behöver de ju inte vara så stora och så räcker de längre.
Sveas betyg: Smaskens!

Det andra godiset var nytt för oss; Planet Pet Society, chicken chip. Det var kyckling som typ var en skivade korvbitar, dvs lite blötare godis (eller "additional food") - inget du har med på promenaden utan kanske något din hund får hemma. Bitarna är stora och man vill nog inte gegga och riva itu så hunden får helt enkelt jobba lite med munnen för att få i sig den. Bra träning.
Sveas betyg: Den här rackaren var minst lika uppskattad som den första!!

(Team Mavea)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar