söndag 15 februari 2015

Hälsar på i Småstaden

(On the road med två pälsdamer i baksätet)

Så. Då var det dags att "ta farväl" av kusinen med den obotliga cancern. Jag och Syrran åkte ned mot Småstaden i min kärra tillsammans med mina pälsdamer. Hennes barn fick stanna hemma.

Eller. Varför skriver jag ta farväl med citationstecken? Det var ju faktiskt det vi gjorde. Vi räknar tyvärr inte med att han kommer ned till Öland i sommar....

(På kusinpromenad längs sjön)

Vi lyckades också tajma in samma dag som han gått och gift sig nere i Stadshuset så det var inte bara de kryddiga stockholmskusinerna han fick träffa utan flera släktingar. Dessutom var det Alla Hjärtans Dag! Hur lyckades han få vigseltid på så kort varsel? Hoppas han drog cancerkortet. Det hade jag gjort iaf.

(Kanonväder)

(Hemmagjord smörgåstårta)

Det var ett trevligt besök. Inget depp även om det inte hade varit fel med det. Jag tror vi alla var glada att han var utskriven och lycklig för att han fått gifta sig. Jag var glad att träffa honom, alla andra kusiner, deras små troll och fastis och morbis.

(Lite kyligt ibland)

Himla kul att vi fick vara med och fira detta. Himla sorgligt att det kanske... troligen... var sista gången vi träffade honom.

Vi kom tillbaka till Stockholm nu i kväll och i morgon börjar en ny vecka. Allt lunkar på. Jobba, gå ut med hundarna, städa, planera renovering och köpa en svart klänning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar