måndag 23 februari 2015

Svinsjuk verkligen

(I söndags när jag kunde sitta upp några minuter)

Och jag som inte trodde jag kunde må sämre än i fredags.

I lördags peakade influensan och jag kunde knappt lyfta huvudet från kudden. Flera personer hade erbjudit sig att gå med mina pälstjejer på lunchen men det fanns inte kraft att ringa någon - inte ens minnas vem som kunde när.

(Bästa huvudkudden)

Jag har dock fått premium-support av Polska Damen (Caesars matte) som hjälpt med nästan alla promenader, handlat mat åt mig och till och med lagat mat åt mina hundar (eftersom jag själv knappt kunde stå upp). Gamla Enskede-Gudrun hjälpte med en rackarbajsarpromenad i söndags så att hundarna blev riktigt utmattade. De har ju varit lite understimulerade när de endast gått kortare promeader och matte bara sover.

(Mami tar selfies med Alice)

Igår söndag kom Mami till undsättning och lagade mat åt mig, hjälpte med hundarna och för att inte tala om ge mig sällskap :) Hon sov över och har dammsugit, vi har bytt mina svettiga lakan och jag har fått duscha! Jag känner en strimla av livsglädje igen även om jag inte mår tillräckligt bra för att sitta upp mer än en tio minuter åt gången! Det här årets influensa var en elak en.

(Uttråkade)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar