måndag 2 februari 2015

Veteranpoolen


God måndagsmorgon!

Jag sitter på jobbet och har kommit igång med dagen när det plingar till i Google-chatten. Det är Syrran som tipsar om Veteranpoolen. Jag scrollar runt (nya ordet för att "surfa in") och kommer fram till att det här behöver inte vara as-dåligt.

Det är en pool med pensionärer som... 
arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor, och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. För våra veteraner betyder det mycket att få sin tid värderad, sin kompetens och erfarenhet efterfrågad och ha kontroll över sin ekonomi. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet och kompetens, kraft och styrka som de nu ställer till ditt förfogande!

Huruvida det är vitt eller svart framgår inte. Jag utgår från vitt, men samtidigt frågar jag mig själv: kan man jobba som pensionär, verkligen? Antagligen är det väl så.

(Försöker flirta med ögat)

1 kommentar:

  1. Hej Marie! Härlig blogg, och kul att du hittat till oss på Veteranpoolen. :) Efter pensionen känner sig säkert många färdiga med arbetslivet. Men andra trivs med att jobba, och vill fortsätta ett tag till. Då kan de anmäla sig till Veteranpoolen. Självklart är det vitt och våra veteraner är fullt försäkrade när de utför sina uppdrag. Kontakta gärna vårt Stockholm City-kontor om du vill veta mer: stockholm.city@veteranpoolen.se

    /Mvh Gustav Jakobsson, marknadsansvarig på Veteranpoolen.

    SvaraRadera