måndag 9 januari 2017

LED under fönsterbänken

En grej som är väldigt, väldigt typiskt mig är att jag är dåligt på att fokusera på en sak. Alternativt; jag är bra på att fokusera på flera saker samtidigt. När jag håller på med mina projekt så är det sällan ett i taget utan det är att jag håller på att flytta en grej i trädgården och helt plötsligt står och rensar ogräs för att sedan stå och rengöra trädgårdsverktyg och sen tillbaka till att flytta på den där prylen igen. Det gör att fler saker blir gjorda, men betydligt långsammare än planerat.

Klart.

När jag drog ut soffan för att börja jobbet med gardinskenan nu precis innan nyår (se inlägget från igår HÄR), så börjar jag istället att mecka med LED-slingan som ligger löst bakom soffan. "Hm, en kanske ska limma upp dem under blombänken precis som jag hade den i lägenheten inne i stan? Jag testar att mäta så ser vi."

Den var typ lika lång som blombänken så att istället för att börja med skenorna så satt jag på golvet i 1,5 h och limmade under bänken, lyssnade på musik och drack ett glas rött.

Jag använde mig av Karlssons klister och maskeringstejp som höll uppe slingan när den torkade. Transformatorn sitter uppe på väggen med hjälp av dubbelhäftande tejp.

När jag var precis klar och soffan fortfarande är utdragen.

Själva LED-slingan är köpt hos proffs-butik där elektriker handlar (för att det var en elektriker som köpte den åt mig). Det är en slinga du köper på metern och sätter ihop med en transformator.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar