lördag 2 februari 2013

Dubbeldate

(En riktig kines på plats. Bra tecken)

Osten, Christian, Mia och jag möttes upp på Lao Wai i Little Asia. Det är en vegetarisk kinesisk restaurang - utan buffébord, bås, panflöjtsmusik och otrevliga kineser i servisen. Här är allt avskalat och liksom normalt. Dögod, vegetarisk mat.

(På fredagar och lördagar får man dricka öl. Så jag drack några kinesiska sådana.)

(Havets läckerheter, sojakyckling, sojafärs och shitake- och ostronskivlingsvamp)

Vi pratade alldeles för länge om viktnedgång och hur man inte ska äta upp hela portioner. Visst ni andra kan göra så om ni inte behöver en hel portion. Jag själv behöver ju så mycket så jag ber ju till och med alltid om extra stora portioner när jag är på lunch.

I går kväll fortsatte jag att bara äta och äta trots att jag var dundermätt. "Gör du det. Det är ditt val", sa Christian lite syrligt.


Sedan gick vi vidare till MarionsKungsgatan för öl och bowling! Jag har inte bowlat sedan Hultsfred 2004.

(Mia vill aldrig vara med på bild)


Banorna är rätt små och framför allt får man inte så mycket utrymme att ta sats innan man kastar iväg klotet. Jag föredrar nog någon av Stockholms andra banor, faktiskt.


Jag vann första omgången med 110 p. Började riktigt svagt som ni ser (högst upp), men sen insåg jag jag att jag var tvungen att skärpa mig. Ingen vinner utan vinnarskalle. Då får man sätta på sig den eller något.


Jag vann andra omgången också - trots att jag blev totalpsykad av killen banan bredvid som helt sonika lade in en stöt (alltså på mig och inte med klotet) vid klotmaskinen. Eller jag tror det i alla fall.

Han: "Har vi hälsat?"
Jag: "Va?"
Han: "Näe, det var inget."

Jag tappade fokus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar