lördag 2 februari 2013

Peppar på kryssning

(Gillar ändå mitt avslut: Detta är viktigt)

Killarna som har kryssningen i kväll har haft det dåliga omdömet att förlägga den på den första delfinalen av Mellon. Jag och Martin har ringt Tallink och försökt fastställa att den visas på båten och planerat matintag därefter. För Tallink är detta ingen stor grej - alls. Men för större delen av svenska folket är det det. Speciellt den typen av folk som åker på finlandskryssning :)

Jag skrev på Tallinks Fejs-sida för att få svar. Men de har fortfarande inte svarat. De borde ha någon som arbetar med sociala medier.


Martin upptäckte av en slump att 700 pers anmält sig till exakt vår kryssning under eventet "En jävligt porrig kryssning 2.0". De kommer att ha på sig armband i neon (eller vara helklädda i neon) och detta folk är mer sexuellt frispråkiga och bryr sig inte om vad andra tycker. De ska ha tävlingar där man kan vinna kläder från porrbutiker mm.

Det här är ju bara för bra för att vara sant!!!!! Vilket spektakel det kommer att bli. 700 porrisar och vi så vi halvironiska-vad-vi-nu-är på 30 pers. Jag ska försöka undvika armband i neon.

Hahahahaa hahaha!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar